fredag 28 september 2012

Ruslans såld

Då är min älskade häst såld! Känns jättekonstigt. Trots att jag varit mentalt förberedd ganska länge, så känns det jätte konstigt. Han åker dock inte förrän om en månad upp till Sigtuna. Han får stå kvar hos min syster under tiden som ska hålla i gång honom. Sedan tänkte jag nog köra upp honom själv.

Jag vet att han kommer till ett bra ställe med kunniga människor. Min syster känner dem väl och jag tror att han kommer att passa bra i deras verksamhet. Han gillar ju när det händer en massa och en massa människor runt omkring.

 

2 kommentarer:

  1. Hej, jag har blivit erbjuden att köpa Ruslans från Glada Hästen (där jag rider), Ruslans och jag har fått en fantastiskt bra kontakt. Men innan jag köper honom vill jag gärna veta lite mera om honom. Om jag förstått det rätt sålde du honom till Sigtuna, där han var i ca ett år, sedan kom han till Glada Hästen, vet du varför han endast var ett år i Sigtuna och varför sålde du honom? Finns det något som jag bör veta om honom innan jag köper? Tacksam om du kan ge lite bakgrund om Ruslans.
    Mvh/Dan Malmgren

    SvaraRadera
  2. Om du läser detta får du gärna maila mig på dan.malmgren35@gmail.com eller ringa på 070 523 6906

    SvaraRadera