söndag 24 mars 2013

Svart eller brunt

Kan inte bestämma mig för om jag ska ha brunt eller svart läder på träns och sadel. Tycker nog att brunt är snyggast. Men det är svårt att hitta rätt nyans. Jag har en brun hoppsadel som är jättefin. Det bruna tränset har kommit bort när jag lånade ut Ruslans när han skulle säljas. Dressyrsadeln som jag fick med Spicen är svart och ligger väldigt bra på honom. Svart är ju kanske lite lättare om man ska köpa delar eller nytt. Vilket lyx problem!

  Inspekterade idag utrustningen som kom med Spicen. Två sadlar och ett vanligt träns samt ett kandar. Hoppsadeln är ganska gammal och min egna ligger bättre på honom - så hoppsadeln fick syrran ärva som extra sadel. Tränset var lite slitet men helt ok. Ska byta ut några delar. Det är i stl full, men det känns som om cob passar bättre. Var på Ullared förra helgen och köpte en grimma i cob som passar superbra. Gillar träns med böjd båge för öron/nacke. Får hålla lite utkick efter det.
Det är ju snart Gothenburg Horse show..

Idag blev det skritt i paddocken. 20 min av olika ridvägar. Kostade på mig att även korta tyglarna och tränade på att göra halt och rida rakt. Spicen var pigg men väldigt harmonisk. Känns väldigt bra att hältan är borta och Spice är mycket mer trygg på gården. Han var inne själv i stallet och visst han svarade på knäggningarna från O, men han var helt cool med att vara själv.

Jag undrar hur länge till vi bör skritta? kanske att jag kan komma i gång med lite trav senare i veckan.


 
 Lite bilder på våra kaniner.




 

1 kommentar:

  1. Brunt är fint men känns som att iaf när det gäller sadlar så håller sig svarta sadlar mkt bättre i färgen :)

    SvaraRadera