söndag 12 augusti 2012

Besviken.

Är rätt sur och besviken på mig själv. Jag hade mycket högre förväntningar på mig och Ruslans på dagens LB. Målet var över 60% & vi fick 57%. Ridmässigt gick han ganska bra. Fick ett avbrott i galoppen vilket gav en 5a. Men annars - måste erkänna - att det är vår bästa tävling hittills. Men jag trodde vi kommit mycket längre. Han var pigg och laddad. Kändes fin på framridningen. Men orkade inte riktigt inne på banan. Skit oxå..

Torsdagen
Red på banan och tränade det som Gunnel pratat om. ökade och minska traven. Halvhalter. Galopper. Gick super bra.

Fredag
Red ut med Tinka och grannen. De fick skritta lääänge och det var en fin kväll. Han är fortfarande lite tramsig och vill galoppera. men väldigt lydig och sticker inte.

Lördag
Vi överraskade sonen med att äntligen köpa en kanin. Vad han har längtat. Han och Robban byggde buren redan förra sommaren. Men då kom det annat i mellan. Men nu blev det av. Vi gjorde klart det sista på buren och gjorde i ordning ponnyboxen som buren ska stå.
Nu blev det inte en kanin utan två. Välkomna Siw och Grabben.







3 kommentarer:

  1. Ofta blir det så att de "står emot" lite på tävling o inte går fram lika bra som hemma. Testa någon gång att rida 2 klasser, ofta går de bättre i andra klassen! Huvudsaken är att du själv är nöjd!

    SvaraRadera
  2. Säger som Irene där att huvudsaken är att DU är nöjd!!

    SvaraRadera
  3. Tack. Ska testa att rida två klasser nästa gång. Nästa gång är det "bara" programridning. Det ska bli spännande.

    SvaraRadera