måndag 3 december 2012

Tomt i stallet (om man inte räknar kaninerna)

Ensam ute på morgonen.
Då var det tomt i stallet. Alla hästarna har åkt till nya stall. Det gick jättebra att ha en häst själv i stallet. Tur att det bara var en natt. Jag sov oroligt.  Han gnäggade några gånger men sedan var det lugnt. Släppte ut honom på morgonen innan hans ägare kom. Han sprang ett varv i hagen och letade efter kompisarna. Men en säck hö fick honom på andra tankar.

Nu är det bara kaninerna som busar i stallet. Tyvärr frös deras vatten. Någon som har något tips på hur man gör med utekaniner påvintern?

Måste erkänna att det var rätt skönt att inte behöva fodra och släppa ut i morse när det var minus 11grader.






Vintern kom i går. Det är jättefint. Vi firade in 1a advent med underbara vänner. Bjöd på hembakade lussebullar och pepparkakor. Katterna vill absolut INTE vara ute.

2 kommentarer:

  1. När vi hade marsvin i stallet köpte jag en doppvärmare (till akvarium)den ska vara nedsänkt till en viss nivå i vatten, jag fyllde en pet-flaska m vatten, i med doppvärmaren och sen ställde jag flaskan (sätt fast den så den inte välter)i en bunke med vattnet de skulle dricka, funkade perfekt:) Kaniner når ju lite högre så man får väl vara noga så att de inte kommer åt att gnaga på sladden till doppvärmaren...

    SvaraRadera