fredag 3 maj 2013

Tappskor i veckan

Vilka konstiga och intensiva dagar det varit.

Onsdag, Scandinavium och kollade in Kyra så klart. Besökte även Tidningen Ridsports monter, där vi på Newbody hade en tävling. Jättekul att förena jobb med nöje.



















Fredag
Vi tänkte rida ut på King och Spice. Men Spice lyckades bända upp höger sko. Det blev en promenad med King, först i paddocken och sedan lilla rundan. Spicen fick vänta ända tills på tisdag då vår gulliga hovslagare kunde komma. Inte så konstigt. Det var ju helg. På lördag fick vi hjälp med att ta in hästarna då vi var på fest på Gunnebo Slott. Fantastiskt fint och lyxigt med långklänning och fest.

 
tisdag kom Sara, vår hovslagare och rättade till skon. Valborgsmässoafton med tillhörande brasa. Onsdag var underbart intensiv. Först kom Tynka. Ett superfiint Friesersto som ska bo hos oss. Sedan dundrade våra vänner in på lunch. 9 vuxna och en hel hög med barn. En Solig underbar lång lunch på terrassen. Spicen lyckades på något underligtvis tappa den andra framskon. Tusen tack för bra hovslagare som kunde komma redan nästa dag. Och sedan var det då torsdag. Dagen vi visste skulle komma och gärna ville flytta fram. Dagen då King fick vandra vidare. Fina fina hästen. 20 år gammal och jag tror att han tjänstgjorde på ridskolan i 15 år. Många barn har lärt sig rida och hantera häst på denna underbara ponny.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar