lördag 8 december 2018

1a skoningen





Önskar att jag har fler bilder och filmer på Grafitti. Det har hänt massor i hans utveckling. Han har blivit rundare i formen. Galoppen blir bättre och bättre och han börjar sätta muskler bak. Tacksam över att han inte tappat energi och har kvar sin fina takt. Ökade upp maten och ger honom även lucern och musli nu när de går i grushage.

Skoning. Det gick ju superbra. Här har man orat sig för att han är känslig bak. Snäll som ett ljus. Tack Mickael - världens bästa hovslagare.


I förra veckan upptäckte jag ett ganska stort sår i pannan! Han måste slagit i huvudet i boxen. Det ser ut att läka fint, så jag låter det vara. Har även känt och sett lite småsår på båda bak. Kan vara mugg eller skrapsår. Det sitter på insidan. Har självklart då även hunnit med att köpa benskydd:-) Får se om det hjälper. Smörjer med Helosan och Zinksalva.



I veckan har vi provat en medryttare. Känns jättebra. Vi hoppas på ett långvarigt samarbete. Hon ska ta hand om Grafitti nu på måndag och tisdag. Nösta vecka ser ut så här:

Måndag och tisdag: Medryttare.
Onsdag: Vila, Robban fixar stallsysslorna
Torsdag: Longering
Fredag: Tempoväxlingar
Lördag: Galopp
Söndag: Rida ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar